top of page

Autoschade melden bij Rhion

Autoschade melden

Het is al vervelend genoeg wanneer je een ongeluk krijgt, schade hebt of je auto gestolen wordt. Daarom maken wij het melden van een autoschade eenvoudiger. Je bepaalt zelf hoe je een schade wilt melden. Dit kan schriftelijk, online via een schadeformulier, per e-mail of telefonisch. Ons advies is dat je ons zo spoedig mogelijk belt. Dan adviseren wij je over de snelste en makkelijkste manier om de schade regelen.

 

Contactgegevens bij autoschade

Particuliere schade 0345-686701

Zakelijke schade 0345-686702

Contact per e-mail schade@quintesuw.nl

Bezoek aan ons kantoor Koeiweistraat 8, 4181 CD Waardenburg

 

Autoschade of een ongeluk: direct bij ons melden

Wanneer je autoschade hebt of betrokken bent geweest bij een ongeluk, bel dan direct met ons. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Buiten kantoortijden word je te woord gestaan door hulpdienst Allianz Global Assistance.

 

Schade digitaal melden

Het reparatietraject start u met het invullen van een digitaal formulier via http://www.rhion.nl/schadeherstel/quintesuw. Hier vul je enkele gegevens in, zoals de snelheid waarmee de aanrijding is gebeurd. En je voegt een aantal digitale foto’s bij. Zodra je deze melding afgerond hebt, is de schade bij de reparateur bekend en wordt er binnen

24 uur contact met je opgenomen voor het maken van een reparatieafspraak.

 

Schadeformulier invullen

Verder is het belangrijk dat je een schadeformulier invult. Dit kan op drie manieren:

 

Je auto is gestolen

Meld de diefstal direct telefonisch bij Stichting VBV, telefoon 055-7410001. En neem daarna contact met ons op: particulier 0345-686701 of zakelijk 0345-686702.

Meer informatie: stichtingvbv.nl/

 

Je auto rijdt niet meer

Kun je niet verder rijden na een ongeluk of door autoschade? Neem dan contact op met SOS International, telefoon 040-7900900.

 

Eigen risico

Indien de schade hersteld wordt door een met jouw verzekeringsmaatschappij samenwerkend herstelbedrijf, heb je in de meeste gevallen geen eigen risico. Ook andere zaken kunnen invloed hebben op de hoogte van je eigen risico.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan

- een extra eigen risico van € 250,00 wanneer de bestuurder jonger is dan 24 jaar

- een eigen risico dat geheel of gedeeltelijk afgekocht is

- of aan een vrijwillig gekozen eigen risico

 

Indien de schade niet hersteld wordt door een met uw verzekeringsmaatschappij samenwerkend herstelbedrijf, dan bedraagt het eigen risico in de meeste gevallen € 500,00.

 

Ruitschade

Indien de schade hersteld wordt door een met jouw verzekeringsmaatschappij samenwerkend herstelbedrijf, dan is er bij reparatie geen eigen risico van toepassing en bij vervanging van de ruit een eigen risico van € 150,00. Indien de schade niet hersteld wordt door een met jouw verzekeringsmaatschappij samenwerkend herstelbedrijf, dan bedraagt het eigen risico in de meeste gevallen € 500,00.

 

Het is belangrijk dat je goed en volledig geïnformeerd bent voordat je een keuze maakt door wie je de schade laat herstellen. Daarom adviseren wij telefonisch contact met ons op te nemen:  0345-686701 (particulier) of 0345-686702 (zakelijk). Wij helpen je graag!

 

Samenwerkende herstelbedrijven vind je hier: www.schadegarant.nl

Samenwerkende glasherstelbedrijven vind je hier: www.autotaalglas.nl telefoon 0800-0828

bottom of page